Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

X-Sketch – 3D design software

Am lansat un nou instrument online de design expozițional numit X-Sketch.
X-Sketch este un instrument de proiectare a exponatelor 3D, pas cu pas, și este, probabil, cel mai ușor de folosit software de prezentare disponibil în prezent!

X-Sketch este o extensie naturală a soluțiilor modulare de expunere. Deoarece soluțiile noastre sunt „modulare”, clienții noștri sunt capabili să-și reconfigureze și să-și redistribuie infrastructura pentru a se potrivi practic cu orice spațiu de podea – interior sau exterior. X-Sketch oferă organizațiilor cu programe de expoziție instrumentele de care au nevoie pentru a planifica și a reconstrui modelele expozitionale în avans.

Flexibilitate totală!

Acest lucru oferă clienților noștri o flexibilitate maximă în ceea ce privește designul standului expozițional. Ei își pot reîmprospăta mesajele și pot afișa panouri pentru fiecare expoziție. X-Sketch îmbunătățește și mai mult flexibilitatea conceptului modular, deoarece îi oferă rapid firmei instrumentele de care au nevoie pentru a vizualiza impactul celui mai recent design al standului.

Acest nou software 3D de design expozițional permite companiilor să proiecteze și să macheteze mai multe concepte de standuri expoziționale în același timp. În plus, instrumentul oferă instrucțiuni pentru măsurători, piese disponibile și specificații. La fel ca toate produsele X-module, X-Sketch este extrem de intuitiv și ușor de utilizat.

X-Sketch funcționează cu toate conceptele modulare de stand ale noastre, inclusiv X-10 CROSSwire, X-15 EXPOwire și X-20 TRUSSwire. Împreună, ele alcătuiesc sistemul de prezentare cel mai flexibil și mai scalabil din lume în prezent.

X-Sketch-ul este GRATUIT pentru a fi folosit online. De asemenea, poate fi descărcat pe și este compatibil cu Windows și OSX (Mac). Cu versiunea de descărcare, puteți adăuga propriile imagini pe panourile de afișare și chiar puteți tipări schițele la nivel local! Pur și simplu descărcați și extrageți fișierul .ZIP și instalați-l în câteva secunde!

Oricare ar fi proiectul, X-Sketch poate fi folosit pentru a proiecta un stand de expozitie perfect. Descarcă X-Sketch acum!

Standurile noastre de expozitie

Clientii nostri

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.