Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afișe suspendate

Afișajul tipărit la evenimente poate fi uneori o adevărată provocare. Gama de afișare oferita de noi vă va oferi infrastructura de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini toate obiectivele expoziționale.

Cu posterele asezate în buzunare transparente cu acril, puteți crea propriile afișaje utilizând numeroasele accesorii disponibile în gama Centro.

Sistemul nostru inovator Centro RotrLink se integrează fără probleme cu alte module, cum ar fi prezentatorii de literatură și mesele de podium. Toate sistemele noastre de postere sunt disponibile într-o varietate de acrilice colorate.

Afișaje poster suspendate

Sistemul oferit de noi poate fi folosit și pentru afișarea aplicațiilor multi-media, încorporate în afișajele posterelor. Componentele noastre populare pentru iPad / tabletă pot fi montate fie în posterul Centro, fie în podium, pentru a crea un ecran cu adevărat interactiv și uimitor.

Contactati-ne!

Sistemele expozitionale modulare reprezintă soluția cea mai buna pentru multe dintre cele mai importante companii din lume.

Sunați-ne la 020 333 200 92 pentru a afla cum ar putea un stand modular de expunere sa simplifice viata dumneavoastra intr-o expozitie.

Contactati-ne!

Standurile noastre de expozitie

Clientii nostri

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.