Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Standuri expozitionale

Daca doriti sa maximizati cashflow-ul in standul dvs., solutiile noastre furnizeaza un design profesionist foarte atractiv, la un pret minim.

Sistemele de infiletare, cunoscute si sub denumirea de sisteme portante, vin in mai multe forme si dimensiuni si cuprind un cadru rigid care creează o structura temporara si poate fi  folosit inclusiv in exterior.

Usoare și rezistente

Sistemele de prindere sunt usoare si puternice, ducand la costuri mai mici de transport si depozitare decat materialele expozitionale utilizate in mod conventional.

Rezistenta provine de la tubulatura interioara din aluminiu, care este apoi acoperita cu un material compozit turnat . Acest finisaj confera produsului un exterior intarit care se va uza foarte putin de-a lungul anilor. Aceste sisteme de expozitii pot fi folosite cu o gama larga de componente, inclusiv ecrane cu plasma, iluminat, rafturi, mese de receptie si depozitare.

Flexibil și extensibil

De la panouri mici de afisare la structuri complexe, de peste doua etaje, schelele de expozitii pot fi folosite pentru a crea standuri de expunere extrem de impresionante. Flexibilitatea este principalul avantaj deoarece diferitele lungimi pot fi folosite pentru a crea structuri în aproape orice spațiu.

Exista trei dimensiuni ale sistemelor de prindere care pot fi utilizate pentru a construi orice dimensiune a standului și pentru a se potrivi cu orice amprentă aveți nevoie. Ne propunem sa aducem simplitate, fara unelte , modulare, versatile, usor de construit !

Oferim 3 dimensiuni ale sistemelor de expozitie, de la mici constructii pentru expozitii, pana la scene de mari dimensiuni!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.