Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Standuri modulare expozitionale

 

Beneficiile structurii modulare

Standurile modulare de expunere au mai multe avantaje fata de standurile traditionale de expunere. Proiectate in filozofia noastra open minded, receptivi la viziunea clientului. Sistemele modulare de expunere pot fi scalate practic la orice dimensiune, deoarece fiecare parte este interschimbabila. Cand se demonteaza, componentele unui suport modular pot fi transportate si stocate cu usurinta. In plus, grafica poate fi usor actualizata pentru fiecare eveniment in parte.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Structura noastra este complexa, fiind folosita pentru interior cat si pentru exterior, se monteaza usor si poate avea orice culoare doriti. Gama noastra incepe cu o familie de module de structura compozita care pot fi conectate pentru a crea structuri uimitoare. Spre deosebire de alte produse de expunere, produsele noastre pot fi folosite în aer liber. TRUSSwire este de asemenea pliabil, ceea ce il face incredibil de usor de transportat si stocat intre evenimente.

Alegerea este a dumneavoastra!

Noi credem in alegerea clientilor nostri.

De aceea avem cea mai mare gama de sisteme modulare din Romania – pentru a se potrivi oricarui proiect sau buget.

De la un eveniment de mica anvengura si la constructie de scene  modulare si pana la ecrane modulare personalizate, suntem aici pentru a va sfatui cu privire la cea mai buna solutie pentru dvs.

Contactati-ne!

Sistemele expozitionale modulare reprezinta solutia cea mai buna pentru multe dintre cele mai importante companii din lume.

Contactati-ne!

Standurile noastre de expozitie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.