Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Standuri pop-up

 

Soluții Pop Up Display

Suporturile de afișare cu pereții curbati si dubli reprezintă soluția perfectă pentru un eveniment fara batai de cap. Ele sunt foarte ușor de asamblat, sunt portabile și reprezintă o investitie excelentă .

Se dezasambleaza rapid, fiecare afișaj poate fi împachetat în doar câteva minute în carcasa de transport cu roți!

De ce să alegeți o soluție de perete curbat?

Panourile de afișare curbate sunt proiectate pentru a maximiza câmpul vizual vizual, ceea ce înseamnă că mesajele afișate vor fi vizibile din mai multe unghiuri. Priviți din orice direcție!

Mai mult decât atât, afisajele curbate sunt completate de o gamă completă de accesorii. De la standuri foarte vizibile la rafturi și lămpi cu halogen, instalați următorul stand de expoziție în câteva minute.

Asigurarea calității

Toate unitățile noastre portabile sunt asigurate de calitate și au o garanție de 5 ani. Investește în siguranță, știind că noul dvs. echipament de expoziție va suporta chiar și cele mai aglomerate programe de expoziție.

Contactati-ne!

Sistemele expozitionale modulare reprezintă soluția cea mai buna pentru multe dintre cele mai importante companii din lume.

Sunați-ne la 020 333 200 92 pentru a afla cum ar putea un stand modular de expunere sa simplifice viata dumneavoastra intr-o expozitie.

Contactati-ne!

Standurile noastre de expozitie

Clientii nostri

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.