Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

X-15 EXPOwire

X-15 EXPOwire a fost proiectat cu un singur lucru în minte: simplitate! EXPOwire este foarte similar cu fratele său mai mic (CROSSwire), cu excepția a două diferențe majore:

În primul rând, secțiunea transversală este de 15 cm pe 15 cm spre deosebire de profilul CROSSwire care este de 10 cm pe 10 cm. Dimensiunea mai mare a profilului permite asamblareamai rapida datorita imbunatatirii prizei mainii.

În al doilea rând, EXPOwire utilizeaza mai multe materiale compozite pe partea de sus a aceluiași miez de aluminiu. Rezultatul este o soluție excepțional de ușoară, cu capacitați impresionante de încărcare / încărcare!

Vezi ghidul de preturi

 

Avantajele EXPOwire

Cele mai multe sisteme de sunt realizate din tuburi din oțel sau din aluminiu. Fiind foarte grele și greu de construit, sistemele tradiționale nu se integrează pe deplin cu semne, afișaje electronice sau concepte de iluminat. EXPOwire este total diferit. Fiind din aluminiu și materiale compozite, este incredibil de ușoară. Panourile grafice, ecranele de iluminare și de afișare se atașează pur și simplu lasistemul de bare pentru a crea un afișaj profesional.

Usor!

Prin utilizarea extensivă a materialelor compozite, firele CROSS sunt extrem de puternice, dar ușor de transportat.

Nu sunt necesare unelte

Cu o serie de conectori inovatori, EXPOwire este ușor și rapid de construit fără a fi nevoie de unelte.

Foarte durabil

Structurile noastre din materiale compozite sunt protejate la zgariere si isi pastreaza aspectul nou multi ani de exploatare.

Rezistent la intemperii

Rezistență la intemperii, CROSSwire poate fi folosit în aer liber fără degradare.

Gama de accesorii

Integrați complet standul dvs. cu iluminare din spate, ecrane cu plasmă, suporturi de literatură și repere.

X-PO Light

Aduceți-vă standul X-15 la viață și creați imagini vizuale dinamice cu afișajul iluminat X-PO Light!

Explorați gama!

Proiectat pentru diferite dimensiuni de afișaje sau standuri de expoziție, familia X-Module se combină pentru a crea unul dintre cele mai flexibile și scalabile sisteme de prezentare / expunere din lume. Există trei soluții în gama X-Module. De la cel mai mic la cel mai mare, acestea sunt: CROSSwire (X-10), EXPOwire (X-15) și TRUSSwire (X-20).

Standurile noastre de expozitie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.