Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

X-PO Light

X-PO Light este un sistem inovativ LED (Light Emitting Diode) pentru panouri de expunere și afișare. Conceput in primul rand pentru sectorul de expozitii, X-PO Light transforma bannerele imprimate in afisaje uimitoare.

X-PO Light poate transforma vechile bannere in cutii luminoase moderne. Cu dimensiuni si combinatii multiple disponibile, sistemul X-PO Light este compatibil cu toate produsele X-Module pentru expozitii!

Avantajele X-PO Light

Ca regulă generala, cutiile luminoase sunt extrem de costisitoare. De obicei, realizate din sticla ori plexiglass, acestea sunt de obicei foarte grele și sunt dificil de asamblat, transportat si depozitat.
X-PO Light este complet diferit!
Conceput pentru a se incadra in spatele bannerelor tiparite, X-PO Light utilizeaza tehnologia LED cu consum redus de energie pentru a crea ecrane extrem de eficiente.
Avand in vedere rigiditatea structurii datorata cadrului de prindere, elementul de iluminare X-PO Light compenseaza prin sistemul de prindere.
De asemenea, este extrem de rentabil și semnificativ mai puțin costisitor decât ecranele tradiționale cu iluminare din spate.

Uimitor vizual!

Creați afișajei uimitoare și aduceți-vă standul la viață cu iluminare din spate cu LED-uri.

Foarte usor

Rigiditatea structurală provine de la scheletul de expunere prin care se economisește greutatea.

Asamblare usoara

Atașați caseta de lumină in spatele bannerului afișajului. Atașați transformatorul. Să se facă lumină!

Cost eficient

Cel mai accesibil sistem de iluminare grafica din lume din punct de vedere al costului? Noi asa credem!

X-PO Light compatibilitate

X-PO Light este compatibil cu întreaga gamă de rame X-Module. Există patru soluții în gama noastră modulară de expoziții. De la cel mai mic la cel mai mare, acestea sunt: ​​CROSSwire (X-10), EXPOwire (X-15) și TRUSSwire (X-20).

Standurile noastre de expozitie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.